Ποιοί είμαστε

Ποιά είναι η Μπόμπαινα

H «Μπόμπαινα», έμαθε όλη την Αθήνα να τρώει αστακομακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά. Με πελάτες από τον Ελληνα πρωθυπουργό μέχρι την επιχειρηματική ελίτ της Αθήνας, ο Δημήτρης Ταϊρίδης σήμερα μας οδηγεί σε νέα γευστικά μονοπάτια   

Εδώ το ψάρι έχει την τιμητική του. Έρχεται απευθείας από το Αιγαίο σε μεγάλη ποικιλία (σαργοί, αστακοί, συναγρίδες, φαγκριά, μπαρμπούνια, κ.ά.). Το 1995 ο Δημήτρης Ταϊρίδης, δημιούργησε τη δική του «σχολή» στο φαγητό. Η δημοφιλής Μπόμπαινα στην Καισαριανή, είναι χώρος απλός και ανεπιτήδευτος. Εδώ η ουσία είναι το φαγητό, η ποιότητα, η ζεστή εξυπηρέτηση και τα φρέσκα υλικά. Το μεγάλο ατού της Μπόμπαινας, εδώ και χρόνια, παραμένουν οι αστακομακαρονάδες με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά, που την είχαν κάνει διάσημη σε όλη τη χώρα. Κάντε όμως λίγη υπομονή όλα ετοιμάζονται με την παραγγελία σας. Είναι ο χώρος που το γεύμα η το δείπνο σας μετατρέπεται  σε ιεροτελεστία. 

Δεν είναι τυχαίο οτι στο χώρο θα συναντούσες ανθρώπους της τέχνης,του πολιτισμού και της πολιτικής ζωής του τόπου να απολαμβάνουν το γεύμα η το δείπνο τους.

‘Υστερα από 6 χρόνια απουσίας και περιπλάνησης σε Αγγλία και Ελβετία όπου και ο Δημήτρης Ταιρίδης εργάστηκε ως private chef και αφουγγραζόμενος τις ανάγκες της εποχής για αλλαγή στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας,ο Δημήτρης αποφάσισε να δηλώσει ξανά παρόν.

Σας περιμένουμε ξανά κοντά μας!